Berging av bil – hjelp når du trenger det

04.10.2018

Har du bil, må du være forberedt på at det er en sannsynlighet for at du vil oppleve et behov for berging av bilen din. Når dette skjer kan du ringe bilbergere med en trygghet om at bilen blir fikset eller berget til nærmeste verksted. Du trenger ikke tenke på hvor du befinner deg i landet, eller hva klokken er. Hjelpen er alltid tilgjengelig når behovet oppstår.

Slik fungerer berging av bil

Berging av bil betyr enkelt forklart at kjøretøyet blir fraktet til et trygt sted. Som oftest nærmeste verksted, men også ut av veibane. Ved behov for berging av bil trenger du kun å tenke på å ringe etter hjelp. Resten ordner vi.

Berging av bil fungerer ved at du ringer til oss og vi kommer til stedet du er så raskt som mulig. Bilbergerne forsøker å kartlegge og løse problemet på stedet, slik at du kan komme deg videre på veien så fort som mulig. Dersom det er for komplisert å fikse problemene på stedet, berger vi bilen din til nærmeste verksted. Ved berging blir bilen løftet opp på en av våre bergingsbiler og fraktet bort.

Mer informasjon om våre bergingsbiler og arbeidet vi gjør kan du lese om her.

Bilberging med eller uten forsikring og medlemskap

Oppstår det problemer, får du hjelp på veien. Uansett om du har eller ikke har forsikring og medlemskap. Dette spiller kun inn på kostnadene du selv må dekke ved bergingen og eventuelle reparasjoner. Prisen for bilberging varierer basert på det arbeidet som utføres og hvor langt bilen eventuelt må fraktes for å komme til nærmeste verksted. Har du ikke forsikring må du selv dekke hele kostnaden.

Et medlemskap hos Viking er gunstig å ha. Medlemskapet gir alltid 0 kr i egenandel og gjelder uansett om du er sjåfør eller passasjer.