Viking håndterer veihjelp for elbiler

18.06.2019

For å møte behovene som oppstår gjennom økningen av elektriske kjøretøy på veiene, har vi i Viking tilpasset tjenestene våre for å kunne dekke forventningene og etterspørselen på veien. På den måten sikrer vi en unik kundeopplevelse for elbilkundene våre. Med høy kompetanse og god erfaring, kan vi alltid hjelpe deg videre på veien.

Høyt kompetansenivå og tilgang på nyttig informasjon

Vårt call center har gjennom grundige opplæringer opparbeidet et høyt kompetansenivå og god erfaring med både hybrid og elbiler. For å sikre full mobilitet for elbilkundene, har også våre kundeserviceansatte tilgang til et kart i operativsystemet som inneholder alle ladepunkter gjennom Norden. Dette inkluderer filtermuligheter for ladeplugger, ladetid og tilgjengelighet.

For å at våre bilbergere alltid skal vite hvordan problemene med elbiler skal løses på best mulig måte, har de gjennomført flere tekniske treninger i regi av bilprodusenter og eksterne elbileksperter.

Viking fungerer som en produktspesialist

Vi har som mål at kompetansenivået skal være såpass høyt, at istedenfor å ringe en hurtigladeroperatør eller en produktspesialist hos et bilmerke for å få hjelp, skal du kunne få de samme svarene hos oss i Viking. Vår kundeservice kan derfor på vegne av noen partnere ringe som en produktspesialist, og har kompetanse til å svare på alle typer spørsmål knyttet til elektromobilitet og produktegenskaper i elbilen.

Derfor trenger elbilen veihjelp

Har du en elbil, kan det oppstå flere situasjoner der du vil få bruk for elbil assistanse fra Viking. Det kan eksempelvis være at driftsbatteriet på bilen er tom for strøm. Da hjelper vi med å få fraktet bilen til nærmeste ladestasjon. Eller så kan det være startbatteriet som er flatt. Da kan vi hjelpe deg ved å utføre starthjelp eller eventuelt bytte batteriet om det er behov for det.

Viking utfører veihjelp for elbilen din

Dersom du skulle være uheldig å kjøre elbilen din tom for strøm eller får andre problemer på veien, står vi i Viking klare til å hjelpe deg. Ring oss på telefon 06000 eller bestill veihjelp direkte på nettsiden vår, så frakter vi bilen din til nærmeste ladestasjon eller utfører starthjelp, slik at du raskt kan komme deg videre på veien.