Bedriftsavtale

Viking bistår med berging av alt fra lettere kjøretøy til lastebiler, semitrailere, busser og anleggsmaskiner. Med en bedriftsavtale eller medlemskap for din yrkesbil hos oss, er du alltid sikret rask hjelp og god service.

Viking er her for bedriften din

Når det kommer til tunge kjøretøy, har Viking en høy markedsandel i Norge og et nettverk i stadig vekst. Vi opplever også stadig vekst i Sverige og Danmark. Med fokus på høy servicegrad, tilgjengelighet av dyktig mannskap og moderne utstyr, sørger vi i Viking for at du som yrkessjåfør kommer deg videre på veien.

Et gunstig medlemskap for yrkessjåfører

Som medlem i Viking er du sikret rask veihjelp og god service for alle typer driftsstans. Vi hjelper deg ved motorstopp eller annen teknisk svikt, dersom du har låst nøklene inne, ved feilfylling av drivstoff, punktering og mye mer. I mange tilfeller vil våre servicesjåfører kunne utføre enkle reparasjoner på stedet, slik at du raskt kommer deg videre. Våre servicebiler er utstyrt med nødvendig og moderne utstyr slik at vi kan hjelpe deg videre i eget kjøretøy. Du betaler ingen egenandel på medlemskapet hos oss.

Les om våre medlemsvilkår 

 

Ønsker du mer informasjon om vår bedriftsavtale og medlemskap, kan du ringe oss på telefon 06000 eller sende inn en henvendelse på vår nettside.

Ta kontakt for å tegne en bedriftsavtale eller medlemskap