Transportjenester

Viking har et mål om å kunne levere raske, pålitelige, kvalitetssikrede og økonomisk effektive transportløsninger til sine kunder i hele Norden.

Med vår store kapasitet, utstrekning og kompetanse, er vi en konkurransedyktig leverandør for transporttjenester.

Vi kan tilby bedriftsmarkedet følgende tjenester:

  • Interntransport
  • Biltransport mellom forhandlere (opp til 6 full-size biler på en transport)
  • Biltransport i forbindelse med skade
  • Transport i forbindelse med roadshow
  • Lukket transport
  • Lakk og taksering samt transportoppdrag for bilimportører
  • Biladministrasjons-, leasingselskaper og bilutleiefirmaer

Vi tilbyr bestillinger via vår egen nettbaserte portal.

Denne er meget brukervennlig, og sikret med kundens eget brukernavn og passord. Alle oppdrag blir fortløpende ekspedert av Viking. Du kan følge oppdraget fra start til slutt.

Ved bruk av avanserte IT-verktøy for oppdragsbehandling, logistikk og formidling, vil Vikings kundesenter sentralt kunne styre bilene, ha oversikt og kontinuerlig kunne kartlegge gangen i transportprosessen. Alle oppdrag vil derfor være sporbare for kunden, og kunne følges i sanntid.

Eksisterende bedriftskunde?
Bestill interntransport

Vil du bli bedriftskunde?
Kontakt oss

Lukket transport

Lukket transport kan tilbys ved transport av én bil. Slik transport foregår på en ordinær flakvogn med påmontert kapell-løsning, og om ønskelig sikrer vi full diskresjon ved ytterligere tildekning ved lasting og lossing. Dette kan være en ypperlig løsning ved eksempelvis billanseringer eller andre eventer hvor en ønsker å holde det transporterte kjøretøyet skjult frem til endelig fremvisning.

Roadshow og transportbehov over lengre tid

Ved behov for transport over lengre tid, eksempelvis i forbindelse med roadshow eller lignende, kan vi stille med både dedikert kjøretøy og personell. Vi mottar informasjon om varighet og ulike destinasjoner, og basert på dette skreddersyr vi en kjøreplan og tilbud. Om ønskelig kan transportkjøretøyet folieres eller brandes etter behov.

Interessert i lukket transport og transport for roadshow?
Kontakt kso@vikingredning.no