Bilbatteri

Ved behov for nytt bilbatteri, ring oss eller bestill bilbatteri her. Vi leverer og skifter bilbatteriet hele døgnet, uansett hvor du er i landet.

Et bilbatteri har en snitt levetid på 5 år. Bytte og montering kan være vanskelig. Derfor ønsker vi å gjøre jobben for deg!

Hvordan fungerer utskiftning av bilbatteri?

Viking leverer bilbatteri som passer din bil og hjelper deg med å skifte det, enten du er hjemme eller på jobb, når som helst på døgnet. I tillegg er koding av bilens hjerne ved bytte av bilbatteriet inkludert i prisen på de bilene som har behov for dette.

Vi benytter kun kvalitetsprodukter fra Sønnak. Disse bilbatteriene er best i test for Nordiske forhold. Basert på bilens registreringsnummer avdekker vi hvilket bilbatteri som er riktig for din bil. Dersom vi ikke har rett batteri tilgjengelig, må batteriskift forhåndsbestilles. Vi møter deg der du er for montering så snart rett batteri er på plass – som oftest allerede samme dag.

Kontakt oss for en uforpliktende prat dersom du har spørsmål eller ønsker å få vite mer.

Pris?

Pris for nytt bilbatteri inkl. montering:

  • Små batterier: fra kr 1.990 inkl. mva.
  • Mellomstore batterier: fra kr 2.590 inkl. mva.
  • Store batterier: fra kr 2.990 inkl. mva.

*Kommer i tillegg til evt. egenandel og utkjøring. Prisen betales på stedet og gjelder for personbiler.

Spørsmål og svar

  • Hva slags bilbatterier bruker dere? Vi benytter kun kvalitetsprodukter fra Sønnak. Disse batteriene er best i test for nordiske forhold.
  • Hva hvis dere ikke har riktig batteri til min bil? For de biler vi ikke har rett batteri tilgjengelig bestiller vi batteri og møter opp for montering etter avtale - som oftest samme dag.
  • Leverer dere bilbatteri i hele landet? Ja, alle våre stasjoner i Norge utfører batteriskift og ønsker å hjelpe deg med dette.
  • Leverer dere bilbatteri hele døgnet? Vi hjelper deg med å skifte batteri på bilen hele døgnet.