Elbil og veihjelp

Viking har god kunnskap og erfaring på hybrid og elbiler. Vi hjelper deg hele døgnet, hele landet.

Vi kan håndtere alle typer kjøretøy, uansett om kjøretøyet er elektrisk eller hybrid.

Veihjelp for elbiler

Viking har tilegnet seg en stor erfaring omkring elbil og vi er stadig på opplæring dersom det er noe nytt på markedet. Våre bilbergere har gjennomført flere tekniske treninger i regi av bilprodusentene og eksterne elbileksperter, og vet stort sett alltid hvordan din elbil eller hybrid problem løses på best mulig måte, ofte langs veien slik at du slipper slep av din bil til verksted.

Tom for strøm

Mens mange tror at det er tomt høyvoltsbatteri som er hovedårsaken til at en elbil trenger veihjelp, er sannheten at det i de fleste tilfeller skyldes tomt 12v batteri. Dette lar seg enkelt løse langs veien, enten ved starthjelp eller at vi bytter ditt batteri.

Hurtiglading – hvordan lade elbilen trygt, raskt og billig

Visste du at hurtiglading av elbilen kan være opp imot fem ganger dyrere enn å lade hjemme? Heldigvis finnes det et par tiltak du kan gjøre for å gjøre ladeprosessen så effektivt og billig som mulig.

Vi har samlet viktig informasjon om hurtiglading som du som elbileier kan ha stor nytte av ute på veien:

Kundesenter

På vårt kundesenter har vi et høyt kompetansenivå om hybrid og elbiler, og våre kundekonsulenter har oversikt over alle ladepunkter i hele Norge.  Vårt mål er at kompetansenivået skal være såpass høyt, at istedenfor å ringe en hurtigladeroperatør om hjelp, eller en produktspesialist hos et bilmerke skal du kunne få de samme svarene hos oss.