Feilfylling

Vi løser feilfylling på stedet mens du venter.

Mange har gjort det, vært i en stresset situasjon og feilfylt drivstoff. Enten fylt bensin på dieselbil eller diesel på bensinbil.

Har du fylt feil drivstoff på bilen din, er det viktig å ikke starte bilen. Da er det kun en tømming av tanken som må til for å unngå betydelige skader på motoren. Har du oppdaget feilfyllingen etter at du har begynt å kjøre bilen igjen, er det viktig å stoppe bilen så fort som mulig. I beste fall har ikke det feilfylte drivstoffet begynt å trekke inn i motoren enda. I verste fall må motoren gjennom dyre og omfattende reparasjoner.

Sjekk tanklokket!

For å unngå feilfylling på bilen, kan du, om du ikke vet eller er usikker på hvilken type drivstoff du skal fylle, sjekke på innsiden av tanklokket. Der står det oppført hvilken type drivstoff bilen går på. Dobbeltsjekk alltid, om du er noe usikker.

Vi i Viking Redningstjeneste kan bistå ved feilfylling av drivstoff med nødvendig tømming der du er – 24 timer i døgnet – hele året.

Dette gjør du:

  1. IKKE start motoren.
  2. Dytt eventuelt bilen bort fra pumpene.
  3. Ring oss i Viking på telefon 06000

Bileier kan unngå dyre reparasjoner ved å kontakte profesjonell hjelp*. Viking gjør jobben på stedet og sørger for at bileier kommer seg trygt videre.

*Viking påtar seg ikke ansvar for eventuelle senskader som følge av feilfylt drivstoff.