Motorstopp

Viking hjelper deg ved motorstopp, uansett skadeårsak, tid på døgnet og hvor du er i Norden.

Det kan være flere årsaker til at en får motorstopp. Ring oss slik at vi kan hjelpe deg videre, i stedet for å forsøke og reparere skaden på egenhånd.

Vi hjelper deg videre

Om du opplever motorstopp, flatt batteri eller andre typer driftsstans, ring oss og en av våre biler vil raskt komme til stedet du er.

Husk, ta på deg refleksvest og sett opp varseltrekant!

Det første vi gjør er å forsøke og kartlegge årsaken til driftsstansen for å se om det er noe vår servicebil kan reparere på stedet. Dersom skadeårsaken ikke kan løses på stedet vil vi sørge for at du og bilen din blir fraktet til nærmeste merkeverksted. Har du krav på leiebil, ordner vi også dette.

Motorstopp på motorvei

Får du motorstopp på motorveien er det en fordel å prøve å få bilen så langt ut på høyre skulder som mulig, med en gang du merker at bilen mister kraft. Av egen sikkerhet bør du ikke oppholde deg i bilen mens du venter på oss. Oppholde deg i trygg avstand fra veibanen. Stanser bilen på venstre skulder, gå ut av bilen og over autovernet.

Motorstopp hjemme

Opplever du motorstopp på bilen hjemme, kan du kontakte oss, så kommer vi hjem til deg og hjelper deg med å få start på bilen. Det første vi gjør er å utføre en diagnosetest på bilen så vi finner årsaken til motorstoppen. Deretter forsøker vi å løse problemet på stedet. Dersom motorstoppen er forårsaket av større, krevende problemer, frakter vi bilen din til nærmeste verksted.

Kontakt oss på telefon 06000 hele døgnet, uansett hvor du befinner deg i landet.

La oss hjelpe deg i gang!

Kontakt oss på telefon 06000 eller bestill på nett hele døgnet, uansett hvor du befinner deg i landet.