Utelåsing

Låst deg ute av bilen din? Viking hjelper deg å låse opp døren igjen slik at du kommer deg videre på veien. Hos oss er hjelp ved utelåsning enkelt, rimelig og raskt.

Utelåsning skjer rett som det er. Kanskje har du mistet bilnøkkelen? Eller har sentrallåsen låst seg automatisk med nøkkelen i bilen? Ikke fortvil om du har låst deg ute av bilen din. Viking er på saken.

Låst deg ute av bilen din?

  • Ring oss 24/7 på 06000 eller bestill veihjelp på nett
  • Vi finner raskt frem – uansett hvor du er
  • Viking hjelper deg å åpne bildøren igjen
  • Vi har kompetansen som skal til for å ikke skade låsemekanismen
  • Du kan fortsette videre på ferden

Hjelp ved utelåsning gjennom Viking er enkelt, rimelig og raskt.

Låst Ute Av Bilen Hjelp

Ingen skade på låsen

Vi hjelper deg med låste bildører uten å skade låsemekanismen. Vi har lang erfaring, riktig verktøy og går skånsomt til verks. Du kan snart kjøre videre uten skader på bildøren.

Utelåsning Hjelp

Hele døgnet, hele året – hvor som helst

Viking holder åpent døgnet rundt, året rundt. Hos oss får du alltid hjelp – uansett hvor du befinner deg. Derfor må du ikke nøle med å ta kontakt om du har låst deg ute av bilen eller mistet bilnøkkelen.

Nøkkel Låst I Bilen Hjelp

Vi hjelper deg med låste bildører på stedet

Viking reparerer 4/5 biler på stedet. Hvis det ikke lar seg gjøre, hjelper vi deg selvsagt med tauing til verksted. Dersom du har mistet bilnøklene, og ikke har reserve, må du bestille nye.

Ofte stilte spørsmål

Hvorfor er bildørene låst?

+

Utelåsning kan ha flere årsaker. Ofte har sentrallåsen låst seg automatisk med nøkkelen på innsiden. Kulde kan også gjøre at du ikke får opp bildørene. Mistede nøkler er en annen vanlig årsak.

Hvordan kan dere åpne dørene uten å skade dem?

+

Viking har lang erfaring med åpning av bildører. Med riktig utstyr og kompetanse unngår vi skader på låsemekanismen når vi åpner bildørene. Du trenger ikke å bekymre deg for skader om du bestiller veihjelp hos oss.

Hva om dere ikke får åpnet dørene?

+

I noen sjeldne tilfeller får vi ikke åpnet de låste bildørene på stedet. Dersom det skulle være tilfellet, kan vi hjelpe deg med tauing til verksted. Du er i trygge hender hos Viking.

Hva om jeg har mistet bilnøklene?

+

Hvis du ikke kommer deg inn i bilen fordi bilnøklene er borte, må du bestille nye. Det er alltid lurt å ha et par reservenøkler lett tilgjengelig i tilfelle utelåsning. I dette tilfelle kan vi taue bilen din hjem eller til nærmeste verksted.

Låst deg ute av bilen?

Våre bilbergere har god kompetanse og erfaring med bistand for å få opp låste bildører. Ring vårt døgnåpne kundesenter på 06000 eller bestill direkte på nettsiden vår, så ordner vi rask og trygg veihjelp til deg.