Viking fokuserer på innovativ, sikker og effektiv veihjelp

11.11.2019

Vi ønsker å alltid være tilgjengelig for deg som sjåfør, og ønsker å tilby deg en best mulig veihjelp langs veien. Vårt største mål er at du skal føle deg trygg på veien, vel vitende om at Viking alltid er i nærheten. Ved behov for veihjelp får du alltid bergere med bred kompetanse om skadeårsaker for ulike typer kjøretøy. På den måten kommer du deg alltid raskt og trygt videre.

Få hjelpen du trenger – enten over telefon eller med berger på stedet

Hvert eneste år tar vi imot gjennomsnittlig 1 450 000 samtaler og utfører 460 000 assistanser. En stor andel av telefonsamtalene som kommer inn kan enkelt løses over telefon, uten behov for utrykning av servicebil. Dette er mulig med godt kompetente medarbeidere som kan veilede deg for hvordan du løser problemet over telefon. På denne måten trenger du ikke vente på at en berger skal ankomme stedet du er, men heller få hjelp direkte via telefon. Et tilbud med god kompetanse i alle ledd, er nok noe av grunnen til at vi sitter igjen med 97% fornøyde kunder.

Visste du at du får veihjelp, uansett skadeårsak og type kjøretøy?

Uansett skadeårsak og type kjøretøy, får du alltid hjelp langs veien. Det betyr at vi ikke bare har kompetanse og tilbyr veihjelp til personbiler med bensin og diesel, men også elbiler, MC, bobiler og tilhengere, samt tungberging av lastebiler, semitrailere, busser og anleggsmaskiner. I tillegg kan avdeling vår i Stavanger utføre båthjelp for deg som er ute på sjøen langs hele vest kysten.

Når du ringer inn til oss kan vi finne informasjon om kjøretøy og dekning, slik at årsak og behov for videre assistanse enkelt kan kartlegges. Servicebilene våre er godt utstyrt med nødvendig verktøy for å kunne hjelpe deg så raskt som mulig på stedet. Bilene har også utstyr som feilfyllingsapparat, reservehjul, vindusviskere og nye bilbatteri. Dersom bergerne våre ikke kan reparere skaden på stedet, får vi kjøretøyet ditt bergettil nærmeste verksted, og ordner eventuelt med leiebil og hotellopphold ved behov. På den måten kan du alltid være trygg på at du kommer deg videre på veien og får den hjelpen du trenger.

Bestill veihjelp på nett

Vi arbeider stadig med å utvikle tjenestene våre, og har blant annet utviklet veihjelp for nettbestilling. Dette gjør at du alltid kan bestille veihjelp direkte på nettsiden vår når du har behov for assistanse langs veien. Du kan enkelt velge om du vil ringe vår redningssentral eller om du vil bestille direkte assistanse. Ved tilkallelse av assistanse via nett, kan vi posisjonere deg via GPS og enkelt lokalisere hvor du befinner deg. Dette er en funksjon som gjør det mye enklere for deg som kunde og for at du skal få hjelp så raskt som mulig.

60 års erfaring har gitt oss bred kompetanse på veihjelp

Viking er Norges største assistanseselskap innenfor veihjelp med over 60 års erfaring. Med lang fartstid i bransjen har vi kunnet tilpasse oss etter behov og ønsker, slik at vi kan tilby en best mulig veihjelp for kundene våre.

For at du alltid skal få rask hjelp uansett hvor du befinner deg, har vi veihjelpsstasjoner lokalisert over hele landet, fra lengst sør til høyt i nord. Dette gjør det mulig for oss å gi 95% av kundene våre hjelp innen 60 minutter. Dersom du befinner deg i andre land i Europa, kan våre internasjonale samarbeidspartnere hjelpe deg videre. På den måten kan du dra på ferie og samtidig være trygg på at hjelpen ikke er langt unna om du skulle trenge det. Du får veihjelpe, hele døgnet, hele året, i hele Europa.

Et medlemskap hos Viking gir deg som sjåfør nyttige fordeler på veien

Som Vikingmedlem får du et er fordelaktig medlemskap som alltid gir deg 0,- i egenandel og skreddersydd veihjelp. Du kan alltid ringe oss på telefon 06000 for assistanse, eller bestille veihjelp direkte på nettsiden vår.