Om oss

Viking er Norges største veihjelpsoperatør og er et ledende assistanseselskap i Skandinavia. Vi har sterk fokus på kundetilfredshet og innovasjon.

Viking hjelper tusenvis av bilister hver dag. Vi sørger for at du kommer deg videre i egen bil, eller organiserer leiebil hvis bilen må på verksted.

Vår norske arv og geografi har gjort vår erfaring med å løse mobilitetssituasjoner i 60 år tilstrekkelig. Vi sørger for effektiv og sikker mobilitet av kjøretøy, passasjerer og kjøretøyinnhold uansett hvor driftsstans finner sted.

Viking har kontorer i Oslo, Stockholm, Helsinki. Alicante og København, og vi betjener våre kunder gjennom kundesentre på fire lokasjoner og et omfattende landsdekkende stasjonsnettverk i Norge, Sverige, Danmark og Finland. Vi tilbyr et bredt spekter av kundeservicetjenester, samt assistanse for alle typer kjøretøy, fra motorsykler til tunge lastebiler, og har internasjonale partnere som gjør det mulig å hjelpe i resten av Europa.

Vikings produkter og tjenester

Viking er den foretrukne samarbeidspartneren til de fleste bilprodusenter, flere forsikringsselskaper og en rekke utenlandske partnere. I tillegg til veibeskrivelse gir vi ytterligere kjøretøyrelaterte tjenester, 24-timers nød- og kundesupport call center-tjenester, samt medisinsk hjelp til utenlandske turister. Viking-konsernet tilbyr et bredt spekter av tjenester til en bred kundebase innen forsikrings-, bil- og finanssektoren.

60 års erfaring har gitt oss bred kompetanse på veihjelp

Med lang fartstid i bransjen har vi kunnet tilpasse oss etter behov og ønsker, slik at vi kan tilby en best mulig veihjelp for kundene våre.

For at du alltid skal få rask hjelp uansett hvor du befinner deg, har vi veihjelpsstasjoner lokalisert over hele landet, fra lengst sør til høyt i nord. Dette gjør det mulig for oss å gi 95% av kundene våre hjelp innen 60 minutter. Dersom du befinner deg i andre land i Europa, kan våre internasjonale samarbeidspartnere hjelpe deg videre. På den måten kan du dra på ferie og samtidig være trygg på at hjelpen ikke er langt unna om du skulle trenge det. Du får veihjelpe, hele døgnet, hele året, i hele Europa.

Viking leverer:

  • 1 450 000 samtaler per år
  • 460 000 assistanser og transporter
  • 95% gjennomsnittlig svarprosent
  • 97% fornøyde kunder