Om oss

Viking er Norges største veihjelpsoperatør og er et ledende assistanseselskap i Skandinavia. Vi har sterk fokus på kundetilfredshet og innovasjon.

Viking hjelper tusenvis av bilister hver dag. Vi sørger for at du kommer deg videre i egen bil, eller organiserer leiebil hvis bilen må på verksted.

Vår norske arv og geografi har gjort vår erfaring med å løse mobilitetssituasjoner i 60 år tilstrekkelig. Vi sørger for effektiv og sikker mobilitet av kjøretøy, passasjerer og kjøretøyinnhold uansett hvor driftsstans finner sted.

Viking har kontorer i Oslo, Stockholm, Helsinki. Alicante og København, og vi betjener våre kunder gjennom kundesentre på fire lokasjoner og et omfattende landsdekkende stasjonsnettverk i Norge, Sverige, Danmark og Finland. Vi tilbyr et bredt spekter av kundeservicetjenester, samt assistanse for alle typer kjøretøy, fra motorsykler til tunge lastebiler, og har internasjonale partnere som gjør det mulig å hjelpe i resten av Europa.

Vikings produkter og tjenester

Viking er den foretrukne samarbeidspartneren til de fleste bilprodusenter, flere forsikringsselskaper og en rekke utenlandske partnere. I tillegg til veibeskrivelse gir vi ytterligere kjøretøyrelaterte tjenester, 24-timers nød- og kundesupport call center-tjenester, samt medisinsk hjelp til utenlandske turister. Viking-konsernet tilbyr et bredt spekter av tjenester til en bred kundebase innen forsikrings-, bil- og finanssektoren.

Viking leverer

  • 1 400 000 samtaler per år
  • 420 000 assistanser
  • 95% gjennomsnittlig svarprosent
  • 97% fornøyde kunder