Ledige stillinger

Viking er Norges største veihjelps selskap og en ledende skandinavisk aktør med virksomhet i Norge, Sverige, Danmark og Finland, med sterkt fokus på kundetilfredshet og innovasjon.

Viking tilbyr bistand til alle typer kjøretøy, og har internasjonale samarbeidspartnere som gjør det mulig å hjelpe kunder i hele Europa. Viking er den foretrukne partner for de fleste bilprodusenter, flere forsikringsselskaper, og en rekke utenlandske samarbeidspartnere. I tillegg til veihjelp, gir vi ytterligere kjøretøyrelaterte tjenester, 24 – timers beredskap og kundestøtte Call Center -tjenester, samt medisinsk hjelp til utenlandske turister. Viking Group tilbyr et bredt spekter av bedrift og privat tjenester til en bred kundebase innen forsikring, bil og finans.

IT-koordinator

Vi søker en operativ og fremoverlent koordinator med god forretningsforståelse, til en sentral rolle i vår drift og support avdeling.

 

Forretningsutvikler

Vi søker en strukturert og søkende person som vil være ansvarlig for forretningsutvikling i vår teknologiavdeling.

Kundekonsulent Torrevieja

Vi søker etter norske, svenske eller finske heltids kundekonsulenter til vårt døgnbemannende kundesenter i Torrevieja, Alicante!

 

Kundekonsulent Oslo

Viking Redningstjeneste søker engasjerte og dyktige deltids medarbeidere til vårt kundesenter på Alnabru, Oslo.