Ledige stillinger

Her finner du ledige stillinger i Viking konsernet.

Viking er Norges største veihjelps selskap og en ledende skandinavisk aktør med virksomhet i Norge, Sverige, Danmark og Finland, med sterkt fokus på kundetilfredshet og innovasjon.

Viking tilbyr bistand til alle typer kjøretøy, og har internasjonale samarbeidspartnere som gjør det mulig å hjelpe kunder i hele Europa. Viking er den foretrukne partner for de fleste bilprodusenter, flere forsikringsselskaper, og en rekke utenlandske samarbeidspartnere. I tillegg til veihjelp, gir vi ytterligere kjøretøyrelaterte tjenester, 24 – timers beredskap og kundestøtte Call Center -tjenester, samt medisinsk hjelp til utenlandske turister. Viking Group tilbyr et bredt spekter av bedrift og privat tjenester til en bred kundebase innen forsikring, bil og finans.

Kundekonsulenter – heltid og deltid

Vi søker etter norske, svenske eller finske heltids og deltids kundekonsulenter til vårt døgnbemannede kundesenter i Torrevieja, Alicante.

Takstmann

Vi søker dyktige takstmenn til å være med å etablere Viking kontroll i Oslo/ Akershus.

Selvstendig bilberger

Vi søker selvstendige bilbergere eller sjåfør til heltidsstilling og/eller timessjåfør til døgnbemannet bilbergingsstasjon for området Oslo Omegn. Stillingen er i skiftordning.

Bilstyrer i Oslo

Vi søker 2 bilstyrere i Oslo. Vi styrer områdene Oslo, Nedre Romerike, Jessheim, Drammen, Follo. Stillingen er i Deltid kveld/helg og vil være stasjonert på Alnabru i Oslo.