Ledige stillinger

Her finner du ledige stillinger i Viking konsernet.

Viking er Norges største veihjelps selskap og en ledende skandinavisk aktør med virksomhet i Norge, Sverige, Danmark og Finland, med sterkt fokus på kundetilfredshet og innovasjon.

Viking tilbyr bistand til alle typer kjøretøy, og har internasjonale samarbeidspartnere som gjør det mulig å hjelpe kunder i hele Europa. Viking er den foretrukne partner for de fleste bilprodusenter, flere forsikringsselskaper, og en rekke utenlandske samarbeidspartnere. I tillegg til veihjelp, gir vi ytterligere kjøretøyrelaterte tjenester, 24 – timers beredskap og kundestøtte Call Center -tjenester, samt medisinsk hjelp til utenlandske turister. Viking Group tilbyr et bredt spekter av tjenester til en bred kundebase innen forsikring, bil og finans.

Key Account Manager – bil og mobilitet.

Vi søker en operativ, strukturert og fremoverlent Key Account Manager med ansvar for vår nordiske bil og mobilitetsportefølje

Kundekonsulenter – deltid.

Viking Redningstjeneste AS søker engasjerte og dyktige medarbeidere til sitt kundesenter i Norge.

Kundekonsulenter – heltid og deltid.

Til vårt døgnbemannede kundesenter i Torrevieja, Alicante søker vi etter norske, svenske og finske kundekonsulenter til heltid og deltid. .