veihjelp oslo

Veihjelp Oslo

Viking Redningstjeneste står klare til å hjelpe deg uansett om du er medlem eller ikke. 

  • Veihjelp døgnet rundt, hele året, uansett årsak
  • Hurtig bilberging for alle typer kjøretøy
  • Vi reparerer 4/5 biler på stedet

Oslo er en by og et fylke med store mengder trafikk som går inn og ut hver eneste dag. Vi i Viking Redningstjeneste utfører om lag 21 000 ulike veihjelpssituasjoner i Oslo hvert år.

Bilen starter ikke? Kjørt av veien? Punktert dekk? Tom for strøm? Her er ingen oppdrag for små eller store, og våre erfarne bergere er alltid like i nærheten, slik at vi kan være raskt på stedet du befinner deg.

Hos Viking Redningstjeneste er du sikret veihjelp 24/7 uansett hva slags bil, forsikring eller medlemskap du har. Kan skadene repareres på stedet gjør vi det, eller så frakter vi kjøretøyet ditt til nærmeste verksted.

Lokalkjente bergere

Vi har erfarne bilbergere som er lokalkjente i hele Oslo, og kommer raskt til stedet du er, uansett hvilken bydel du befinner deg i.

Sagene

Frogner

St. Hanshaugen

Ullern

Grorud

Stovner

Gamle Oslo

Bjerke

Nordre Aker

Grünerløkka

Vestre Aker

Østensjø

Alna

Søndre Nordstrand

Norstrand

Veihjelptjenester i Oslo

Bergerne fra Viking Redningstjeneste er tilgjengelig i Oslo hele døgnet, og hjelper deg uansett skadeårsak. I Oslo utfører vi følgende veihjelpstjenester på stedet.

Bilberging

Behov for bilberging?

Ingen oppdrag er for store eller små, og uansett hvor du befinner deg i Oslo, hjelper vi deg med berging til nærmeste verksted.

Les mer

Punktering

Har du punktert?

Ved punktert dekk kartlegger vi skadeomfanget og hjelper deg med dekkreparasjon, tauing til verksted eller skifte til reservehjul, hele døgnet, over hele Oslo.

Les mer

Starthjelp

Trenger du starthjelp?

Har du startproblemer kan det skyldes flatt eller dødt bilbatteri. I Oslo hjelper Viking deg med å få start på bilen igjen, enten ved starthjelp eller bytte av batteri.

Les mer

Feilfylling

Fylt feil drivstoff?

Har du vært uheldig og står fast på en bensinstasjon i Oslo med feil drivstoff i tanken, hjelper vi deg med nødvendig tømming der du er.

Les mer

Utelåsning

Låst deg ute av bilen?

Har du låst deg ute av bilen i Oslo, hjelper vi i Viking deg, slik at du får tilgang til bilen igjen, og raskt kan komme deg videre på veien.

Les Mer

Elbil Assistanse

Problemer med elbilen?

Viking har gode erfaringer og kunnskap om elbiler, og håndterer veihjelp på alle typer kjøretøy, uansett om det er elektrisk eller hybrid.

Les Mer

Ofte Stilte Spørsmål

Ønsker du mer informasjon eller er det noe mer du lurer på i forbindelse med veihjelp, bilberging og biltransport i Oslo?

Hvor mye koster veihjelp i Oslo?

+

Veihjelp i Oslo koster 0 kr dersom du har medlemskap hos Viking. Har du delkasko eller kaskoforsikring betaler du som regel 500 kr i egenandel for veihjelp.

Dersom du ikke er forsikret og din mobilitetsgaranti ikke dekker veihjelp hjelper våre kundekonsulenter deg med en estimert pris på oppdraget.

Finn ut  hva din bilforsikring eller mobilitetsgaranti dekker på veihjelpsguiden.

Dekker forsikringen min veihjelp i Oslo?

+

Veihjelp er ofte inkludert i din forsikring hvis du har kasko eller delkasko. Har du for eksempel bilforsikring hos Eika, Enter, Fremtind, If, SpareBank 1, Tryg eller WaterCircles dekker forsikringen din veihjelp. Les mer om hva din forsikring dekker i vår veihjelpsguide.

Jeg trenger veihjelp utenfor Oslo. Kan Viking hjelpe meg?

+

Ja. Viking Redningstjeneste tilbyr landsdekkende veihjelp, biltransport og bilberging hele året. Uansett hvor du er i landet står Viking klare til å hjelpe deg. Se alle våre tjenester her.

Hva er telefonnummeret for veihjelp?

+

Vårt landsdekkende og døgnåpne telefonummer for veihjelp er 06000. Er du i utlandet må du ringe +47 22 08 6000. Husk at du også kan bestille veihjelp på nett her.

Må jeg være Viking medlem for å få veihjelp?

+

Nei du trenger ikke være Viking medlem for å kunne bestille veihjelp. Hos er du sikret veihjelp 24/7 selv om du ikke er er medlem. Vi hjelper deg uansett hva slags medlemskap, bil eller forsikring du har.

Trenger du veihjelp nå?

Ring vårt døgnåpne kundesenter på 06000 eller bestill direkte på nettsiden vår så ordner vi rask og trygg veihjelp til deg.