Veihjelp Bilberging Tønsberg

Veihjelp Tønsberg

Kontakt oss for veihjelp i Tønsberg, så forsøker vi å løse dine bilproblemer på stedet. Hos Viking får du hjelp uansett når og hvor, og uansett kjøretøy og skade.

 • Veihjelp døgnet rundt, hele året, uansett årsak
 • Hurtig bilberging for alle typer kjøretøy
 • Vi reparerer 4/5 biler på stedet

Tønsberg har lenge vært regnet som landets eldste by. Her er det både turisme, industri og landbruk, og dermed også mange biler på veiene. Kontakt oss ved ulykke, bilproblemer eller om du står fast. Hos oss er du i trygge hender.

Det er mange gode grunner til å velge veihjelp i Tønsberg med Viking:

 1. Vi holder alltid åpent – hele døgnet, hele året
 2. Vi hjelper deg når som helst og hvor som helst
 3. Vi prøver å hjelpe deg langs veien eller der du er
 4. Vårt mål er du er tilbake på veien raskest mulig
 5. Vi reparerer 4 av 5 biler på stedet
 6. Våre mekanikere kan faget og har lang erfaring
 7. Våre servicebiler har riktig utstyr for enhver situasjon
 8. Du trenger verken medlemskap eller forsikring
 9. Vi er her for deg fra du bestiller til du kjører videre
 10. Vi tauer bilen din til verksted dersom det trengs

Ikke nøl med å ta kontakt om du trenger veihjelp i Tønsberg. Bestill veihjelp på nett eller ring oss på 06000. Viking er en enkel, rask, trygg og rimelig løsning på dine bilproblemer.

Noen av tjenestene våre i Tønsberg

Viking er på plass uansett kjøretøy og skade. Vi tilbyr blant annet tjenestene listet under, men også flere. Ingen oppdrag er for store eller små.

Feilfylling

Fylt bensin på dieselbil eller omvendt?

Plutselig står du på en bensinstasjon med feil drivstoff. Bare ta det med ro, og la oss tømme tanken for deg. Du kjører straks videre.

Les mer

Motorstopp

Stans under kjøring?

Parker bilen der det er trygt, sett opp varseltrekant og kontakt oss. Viking hjelper deg videre om motoren din har stoppet.

Les mer

Punktert dekk

Flatt dekk?

Det er alltid ubeleilig med punktering. Du trenger ikke bekymre deg. Viking hjelper deg å plugge dekket så du kommer deg til verksted.

Les mer

Starthjelp

Står du stille?

Vi har profesjonelle startboostere som raskt får bilen i gang igjen. Våre lokalkjente bergere finner raskt fram til deg og bilen din.

Les mer

Oljepåfyll

Fylle olje?

Det er viktig å sjekke oljen ofte. Derfor har vi alltid med oss olje til din bil. Når vi hjelper deg med noe annet, så fyller vi samtidig olje.

Les mer

Utelåsning

Låst deg ute?

Har du blitt låst ute av sentrallåsen, eller kanskje du har mistet nøklene? Da kan vi åpne dørene for deg uten å skade låsen.

Les mer

Ofte Stilte Spørsmål

Ønsker du mer informasjon om bilberging og veihjelp i Tønsberg?

Hva er prisen på veihjelp?

+

Hvis du har medlemskap er alltid egenandelen 0,–. Dersom du ikke er medlem, vil de fleste forsikringer dekke mye av kostnadene mot en egenandel. Les mer om forsikring i vår guide.

Hvilke åpningstider har Viking?

+

Vi holder døgnåpent hele året. Du kan alltid får tak i vårt servicekontor, og du kan alltid få bilberging og veihjelp i Tønsberg – uansett når.

Hvem er Viking?

+

Viking er Norges største redningstjeneste, og en av de største i Norden. Vi har 60 års erfaring i bransjen, og har 460 000 assistanser og transporter i året. Les mer om Viking her.

Trenger du veihjelp nå?

Ring vårt døgnåpne kundesenter på 06000 eller bestill direkte på nettsiden vår så ordner vi rask og trygg veihjelp til deg.