Starthjelp

Veihjelp Bergen

Trenger du veihjelp i Bergen? Da bør du kontakte Viking Redningstjeneste. Vi hjelper deg når og hvor som helst, uansett årsak og kjøretøy.

  • Veihjelp døgnet rundt, hele året, uansett årsak
  • Hurtig bilberging for alle typer kjøretøy
  • Vi reparerer 4/5 biler på stedet

Bergen er landets nest største by, og det er mye trafikk inn og ut av byen. Hvert år hjelper vi flere tusen bilister som har vært uheldige. Har du problemer med bilen? Ta det helt med ro – vi er på saken.

Hva skjer når du kontakter Viking?

  1. Bestilling: Du bestiller veihjelp på nett, i app eller ringer på 06000
  2. Bekreftelse: Vårt kundesenter bekrefter informasjonen du har oppgitt
  3. Slapp av: Nå kan du roe ned! Våre lokalkjente bergere er snart fremme
  4. Reparasjon: Vi løser de aller fleste problemer på stedet
  5. Kjør videre: Etter bilen din er reparert kan du bare fortsette på reisen
  6. Tauing: Dersom vi ikke kan fikse problemet, tauer vi bilen din til verksted

Veihjelp i Bergen med Viking er raskt, enkelt og rimelig. Du får hjelp enten du er medlem eller ikke. Ikke nøl med å ta kontakt dersom du trenger bilberging eller veihjelp i Bergen.

Bilberging Bergen

Når og hvor som helst

Viking holder åpent hele døgnet, hele uka og hele året. Uhell kan oppstå når som helst, og derfor er vi også her for deg når som helst. Vi dekker alle bydeler og områder i Bergen. Vårt kundesenter sender straks lokalkjente bergere til deg – uansett hvor du befinner deg.

Veihjelp Bergen

Uansett årsak og kjøretøy

Vi er her for deg uansett hva som har skjedd. Våre bergere har utstyret og erfaringen de trenger for å kunne bistå i enhver situasjon. Hos oss får du veihjelp uansett om du kjører personbil, varebil, bobil, campingvogn, MC eller har problemer med en tilhenger.

Bestill veihjelp
Punktert Dekk Bergen

Vi forsøker å hjelpe deg på stedet

Mange problemer og skader kan repareres på stedet. Vi ser alltid etter raskeste, beste og billigste løsning for deg. Vårt mål er å løse problemet der og da, slik at du kan komme videre på reisen din. Dersom problemet er for omfattende, hjelper vi deg til verkstedet.

Lokalkjente bergere

Ved vår bilberging og veihjelp i Bergen jobber det lokalkjente bergere med flere års erfaring. Vi finner raskt frem, enten du er i sentrum, Laksevåg eller Arna.

Arna

Bergenhus

Fana

Fyllingsdalen

Laksevåg

Ytrebygda

Årstad

Åsane

Våre veihjelpstjenester i Bergen

Vår bilberging og veihjelp i Bergen er tilgjengelig hele døgnet, og hjelper deg uansett skadeårsak. Her er noen av veihjelpstjenestene vi utfører.

Bilbatteri

Flatt batteri?

Får du ikke startet bilen din? Flatt batteri er en av de vanligste årsakene. Ingen grunn til bekymring. Vi skifter batteri for deg.

Les mer

Bilberging

Står du fast?

Vår veihjelp i Bergen tauer bilen din uansett om du har kjørt ut av veien, vært i en ulykke eller har andre problemer med bilen.

Les mer

Dekkskift

Bytte dekk?

Vår veihjelp i Bergen kommer hjem til deg og hjelper deg med dekkskift. Du slipper kø på dekksentrene, og du får hjelp der du er.

Les mer

Drivstoff

Tom for drivstoff?

Det er lett å feilberegne hvor mye som er igjen på tanken. Bare ta det med ro – Viking hjelper deg med påfyll.

Les mer

Elbil veihjelp

Problemer med elbilen?

Viking hjelper deg uansett kjøretøy. Det inkluderer selvsagt også elektrisk og hybrid. Vi løser de fleste problemer på stedet.

Les mer

Feilfylling

Feil drivstoff?

Feilfylling kan være stressende, men fortvil ikke! Vi hjelper deg med tømming på stedet. Vi er her for deg 24/7 hele året.

Les mer

Ofte Stilte Spørsmål

Ønsker du mer informasjon om bilberging og veihjelp i Bergen?

Trenger man medlemskap?

+

Nei, du trenger ikke medlemskap.

Er det fordeler ved å være Viking medlem?

+

Ja, det er en rekke fordeler ved et medlemskap i Viking. Med medlemskap betaler du alltid 0,– i egenandel. Medlemskapet gjelder uansett om du er sjåfør eller passasjer. Les om flere fordeler på våre sider.

Hva om jeg ikke er i Bergen?

+

Vi dekker hele Norge, og faktisk også hele Europa gjennom våre samarbeidspartnere.

Får jeg hjelp uansett kjøretøy?

+

Viking kan bistå et bredt spekter av forskjellige kjøretøy. Våre bergere har riktig erfaring, utstyr og kjøretøy, og kan derfor flytte og berge alt fra små personbiler til store bobiler. Vi løser de fleste problemer der og da.

Trenger du veihjelp nå?

Ring vårt døgnåpne kundesenter på 06000 eller bestill direkte på nettsiden vår så ordner vi rask og trygg veihjelp til deg.