Veihjelp

Er du usikker på skadeårsaken eller om det er behov for veihjelp? På denne siden finner du informasjon om ulike situasjoner som kan oppstå og hva du kan gjøre.

Tlf: 06000 / 22 08 60 00
Epost: hjelp@vikingredning.no

Vi i Viking hjelper deg uansett årsak. Du kan alltid ringe oss på 06000 for å få hjelp med hva du bør foreta deg videre.

Ved å ringe oss kan vi finne informasjonen vi trenger om din bil og dekning. Deretter hjelper vi deg med å kartlegge årsaken og behovet for videre assistanse. Husk at vi hjelper deg uansett forsikring, enten om du har ansvar, delkasko eller kasko.

Kan skaden repareres på stedet sender vi en servicebil og en berger, som reparerer skaden på kjøretøyet på stedet. Bergingsbilene våre er godt utstyrt med verktøy og blant annet feilfyllingsapparat, reservehjul, vindusviskere, nytt bilbatteri til din bil med mer.

Veihjelp

Viking Redningstjeneste er Norges største assistanseselskap innen veihjelp. Vi hjelper deg uansett hvor du er – hele døgnet!

 

Servicetjenester

Trenger du nytt bilbatteri, oljepåfyll, kontroll av dekktrykk? Viking Redningstjeneste kommer dit du er og utfører service på bilen din døgnet rundt.