Servicebil

Med våre servicebiler sørger vi for at du som kunde kommer deg raskere videre i egen bil - uansett type kjøretøy.

Servicebilene er godt utstyrt for å kunne hjelpe deg så raskt som mulig videre på stedet slik at du kan komme deg videre i egen bil.

Diagnose av ditt kjøretøy

Dersom bilen har stoppet, eller ikke starter er bilene utstyrt med et diagnoseverktøy som gjør at vi ved hjelp av verktøyet kan lese fra bilens dataprogram hva som er årsaken til motorstopp. Ut fra diagnosen kan vi foreta en enkel reparasjon, eller gi råd om bilen kan kjøres – eller må taues til verkstedet.

Oljepåfyll

Vårt råd er å peile oljen regel- messig, også på nyere biler og gjerne hver gang man fyller drivstoff. Vi sjekker alltid dette når vi først er ute og hjelper deg – og har alltid med godkjent olje for etterfylling av din bil om det trengs.

Sjekke lufttrykk?

Korrekt trykk er viktig for kjøretøyets egenskaper, dekkets levetid og drivstofforbruk. Vårt råd er å sjekke lufttrykket minst en gang per måned og alltid før du legger ut på en lengre tur. Visste du at temperatur kan påvirke luft- trykket i dekkene? Viking sine servicebiler sjekker dekkets generelle tilstand og etterfyller luft om det skal være nødvendig.

Batteriskift på stedet

Visste du at snitt levetid for et batteri er 5,1 år? At varme temperaturer gradvis svekker batteriet og at dette ofte ikke merkes før på kalde dager? Alle våre biler skifter batteri på stedet der du er.

Dekkskift eller punktering

Vi plugger ditt punkterte dekk, slik at du kan komme deg videre til et verksted. Viking kan også tilby dekkskift eller nye dekk til svært konkurransedyktige priser – uansett tid på døgnet.

 

Feilfylling

Vi løser feilfylling på stedet mens du venter. Vi utfører nødvendig tømming av tanken der du er – 24 timer i døgnet – hele året.

Tom tank og trenger påfyll av drivstoff?

Du tenkte kanskje det var litt mer igjen i bensin eller dieseltanken enn det som var tilfelle, eller at varsellampen til reservetanken ikke hadde lyst så lenge? Fortvil ikke, du er ikke alene om å gå tom for drivstoff, bensin eller diesel – ring 06000 så hjelper vi deg videre, enten til nærmeste bensinstasjon eller ved hjelp av drivstoff påfyll på stedet.

Gratis sjekk

Når servicebilen først er på oppdrag hos deg gjennomfører vi gjerne en gratis sjekk av bilen din.

Noe du trenger?

Dersom det er behov er bilene utstyrt med blant annet bilbatterier, ladere, vindusviskere, motorolje og spylervæske, som kan kjøpes ved behov.

Veihjelp 24/7 hele året!

Viking Redningstjeneste hjelper deg videre på veien uansett skadeårsak! Ring 06000 eller bestill på nett.