Kjøpstest - test ved kjøp av bruktbil

Eierskiftekontroll total

Skal du kjøpe eller selge bil? Sjekk bilens tekniske og kosmetiske tilstand og unngå ubehagelige overraskelser med en tilstandsrapport:

  • Nøytral dokumentasjon fra Viking.
  • Trygghet ved kjøp av bruktbil.
  • Unngå konflikter etter salget.
  • Se nøyaktig hva du får.

Ordinærpris: kr. 3075,-
Medlemspris: kr. 2460,-

Når du skal kjøpe bruktbil er det alltid lurt å finne ut hvilken tilstand bilen er i. Skal du selge en bil skaper du trygghet og gjør bilen mer attraktiv for kjøper med god dokumentasjon på bil.

Ved en Eierskiftekontroll total sjekker vi over 100 vitale punkter på bilen for å kunne si noe om bilens tekniske og kosmetiske tilstand. Dette danner et godt grunnlag til å vurdere bilen og gir deg trygget.

Mange tror at når bilen er EU-godkjent har du en fått en statusrapport på hele bilen. En EU-kontroll sier kun om bilen er trafikksikker på kontrolltidspunktet, men sier ikke noe om den generelle tilstanden på biler.

Kan du lite om bil vil vi anbefale en Eierskiftekontroll total som kan hjelpe til med å unngå ubehagelige overraskelser og konflikter i etterkant.

Finn ledig tid og bestill time i dag

Kjøpstest god dokumentasjon

God dokumentasjon

En bruktbil kan se fin ut på utsiden, men kan ha feil og mangler som ikke er så lett å oppdage ved kun å se på bilen. En dokumentert gjennomgang av bilen vil gi deg trygghet før du skriver en kjøpekontrakt.

Kjøpstest unngå konflikter

Senk konfliktnivået

Med en Eierskiftekontroll total på bilen får du riktig bilde av hvilken tilstand bilen er i ved kjøpstidspunktet. Dette danner et godt grunnlag til å vurdere bilen, se hva som eventuelt utbedres og kjøper og selger blir lettere enig om riktig pris.

Kjøpstest tryggere bilhandel

Tryggere Bilhandel

En bilhandel bør alltid bestå av en kjøpekontrakt, en tilstandsrapport i form av en Eierskiftekontroll, en grundig beskrivelse av bilen fra tidligere eier, dokumentasjon på at bilen er fri for heftelser og en godkjent salgsmelding før pengene overføres til selger.

Ofte stilte spørsmål

Ofte stilte spørsmål og svar om Eierskiftekontroll total ved kjøp og salg av bruktbil.

Hva er det som sjekkes i en Eierskiftekontroll total?

+

Ved en Eierskiftekontroll total sjekker vi over 100 vitale punkter på bilen for å kunne si noe om bilens tekniske og kosmetiske tilstand. Punktene som inngår i tilstandsrapporten er blant annet motor, girkasse, bremser, hjuloppheng, styring, batteri, eksosanlegg, lys, rust, lekkasjer og varme- og klimaanlegg, skader på batteri til elbil, kabler og kontakter samt diagnosetest av alle bilens funksjoner.

Hva kan jeg reklamere på om det skulle oppstå feil i etterkant?

+

Du har reklamasjonsrett i to år hvis bilen er kjøpt av en privatperson, fem år hvis bilen er kjøpt av en forhandler. Du kan kun klage på feilopplysning, utelatte opplysninger og feil som ikke er en del av bilens vanlige vedlikehold.

Hvor mye koster en Eierskiftekontroll total?

+

En Eierskiftekontroll total (test ved kjøp og salg av bruktbil) koster kr. 3075.- inkl. MVA. Medlemsprisen er kr. 2460,- inkl. MVA.

Kan jeg kreve at bilen har en tilstandsrapport?

+

Dersom du kjøper bruktbil fra en privatperson er det opp til selgeren om bilen har tilstandsrapport. Hvis bilen ikke har tilstandsrapport kan du tilby deg å betale for en selv. Dersom selger ikke tar imot et slikt tilbud bør du velge en annen bil. Kjøper du bruktbil hos en forhandler, får du normalt en garanti.

Kan Viking sin Eierskiftekontroll total brukes på finn.no?

+

Viking sin Eierskiftekontroll total kan benyttes på Finn.no ved salg av bil. Legg inn koden på testen i «Finn – annonsen» og den kommer automatisk opp i «Finn – annonsen».

Bestill time i dag!

Fyll ut ditt registreringsnummer og se vår kalender for ledige timer for Eierskiftekontroll total.