Veteranbil kontroll

Sikkerhetskontroll veteranbil

Har du en veteranbil som har stått litt for mye stille i det siste? Viking hjelper deg med en sikkerhetskontroll av din veteranbil:

  • Sjekk bremser og kokepunkt på bremsevæsken.
  • Mulighet til å se bilen din fra undersiden.
  • Kontroller hjuloppheng og styring.
  • Vær med å skape trygge veier.

Ordinærpris: kr. 1030,-
Medlemspris: kr. 820,-

De fleste som har en veteranbil kjenner bilen sin veldig godt, passer på bilen og vedlikeholder innenfor det kunnskapsnivået den enkelte har. Alle har ikke mulighet til å kontrollere alt på sin bil. EU-kontroll gir deg noe av denne tryggheten, men det er kun hvert fjerde år.

Når ble bremsevæsken skiftet sist, tåler din bil en lang nedbremsing uten at du mister bremseeffekten? Når ble forstilling og hjuloppheng sist kontrollert? Lurer du på hvordan din bil ser ut under? Denne mulighet får du hos oss.

I samarbeid med flere veteranbilkubber og forsikringsselskaper har vi utarbeidet en sikkerhetskontroll for din veteranbil til en fordelaktig pris. Vi ønsker å være med på å øke trafikksikkerheten for deg og dine medtrafikanter og bevare veteranbilen som en del av norsk kultur og historie.

Finn ledig tid og bestill i dag

Ofte stilte spørsmål

Ofte stilte spørsmål og svar om vår sikkerhetskontroll.

Hva er det som sjekkes på en sikkerhetskontroll?

+

Ved en sikkerhetskontroll sjekker vi vitale punkter på veteranbilen for å kunne si noe om bilens tilstand på punkter som har med sikkerhet å gjøre. Punktene som inngår i sikkerhetskontroll er bremser, kokepunkt på bremsevæske, hjuloppheng, forstilling farlig rust, og lekkasjer og lys.

Er en sikkerhetskontroll det samme som EU-kontroll?

+

En veteranbil Sikkerhetskontroll er ikke en EU-kontroll, men inneholder mange av de samme punktene. Her blir ingen ting rapportert inn til Statens vegvesen. Sikkerhetskontrollen er en fin kontroll mellom oppsatte EU-kontroller.

Hvor mye koster en veteranbil Sikkerhetskontroll?

+

En sikkerhetskontroll av din veteranbil koster:

  • Ordinærpris: kr. 1030,-
  • Medlemspris: kr. 820,-

Jeg skal kjøpe en veteranbil, kan dere teste bilen?

+

Ja, vi kan teste bilen for deg bor du langt unna der bilen befinner seg og du ønsker en vurdering av hele bilen anbefaler vi en eierskifte kontroll. Har du litt «peiling» på bil, har sett bilen og vurdert det kosmetiske selv kan vi hjelpe deg med en veteranbil kontroll for å hjelpe deg med å kontrollere det mest vitale rundt sikkerhet.

Bestill en sikkerhetskontroll!

Fyll ut ditt registreringsnummer og se vår kalender for ledige timer. De fleste gamle registreringsnummer er kjent i vårt system ikke bruk bindestrek om du har det når du slår inn registreringsnummeret. 10-11-12 legges inn som 101112.